
Urządzenia i Akcesoria
Risotto al Parmigiano Reggiano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano, a pezzi (24 mesi)80 g
-
di cipolla a pezzi60 g
-
di burro a pezzi60 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino bianco secco70 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1937 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Risotti
57 Przepisów
Włochy
Włochy