Fileja tropeani

Fileja tropeani

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
2 porzioni

Składniki

Pasta
  • 180 g di farina di semola di grano duro + q.b.
  • 75 g di acqua
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 25 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 180 g di passata di pomodoro
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 3 - 4 foglie di basilico fresco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 398.1 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1893 kJ / 452.5 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...