Pasta al pomodoro e peperoni

Pasta al pomodoro e peperoni

4.7 11 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 75 g di cipolla in quarti
  • 1 ½ spicchi di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi puliti e a tocchetti
  • 230 g di pomodori datterino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di peperoncino rosso secco
  • 480 g di pasta secca formato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 397.1 mg
Białko 11.4 g
Kalorie 1731.5 kJ / 413.8 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 65.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...