Urządzenia i Akcesoria
Frittata di spinaci al forno
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di spinaci baby freschi lavati
-
60 g di cipollotto verde con il gambo, a pezzi
-
90 g di Parmigiano reggiano grattugiato
-
30 g di pangrattato
-
2 pizzichi di sale
-
2 pizzichi di pepe nero macinato
-
9 uova
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
415.7 mg
Białko
16 g
Kalorie
797.4 kJ /
190.6 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pronto in 3 passaggi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta salata di bietole
1 godz.
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Frittata alle zucchine
40 min
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Burger di spinaci
40 min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Polpette di spinaci
35 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Spinaci filanti
40 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min