Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 2 cipollotti a pezzi
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi alla valdostana
40min
Fagiolini insaporiti
25 Min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata di zucchine (TM6)
50 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Pizzette di melanzane
40min