Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 170 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 389.3 mg
Białko 13.9 g
Kalorie 1018.8 kJ / 243.5 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...