Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 163 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 180 g di patate pelate e a tocchetti
  • 60 g di cipolle a listarelle
  • 200 g di bietole, le foglie
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 243.5 kcal / 1018.8 kJ
Białko 13.9 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 389.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...