Saucisson brioché de Lyon

Saucisson brioché de Lyon

3.3 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
4 parts

Składniki

  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 130 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • 10 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 450 g d'eau
  • 400 g de saucisson de Lyon à cuire
  • 1 jaune d'œuf battu, pour la dorure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 882.3 mg
Białko 21.9 g
Kalorie 2262.4 kJ / 540.7 kcal
Tłuszcz 37.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 14.8 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...