Urządzenia i Akcesoria
Gougères
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
130 g de gruyère coupé en morceaux
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
150 g d'eau
-
120 g de farine de blé
-
3 œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
907 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escale gourmande
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tuiles aux amandes
25 min
Gougères
40 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Foie gras de canard
72 godz.
Sablés au parmesan et au sésame
25 min
Sablés au parmesan
1 godz.
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Minicannelés au chorizo
12 godz.
Cannelés au jambon
13 godz.
Iles flottantes
1 godz.
Gougères au comté
45 min