Urządzenia i Akcesoria
Gougères
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
130 g de gruyère coupé en morceaux
-
80 g de beurre coupé en morceaux
-
1 c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
150 g d'eau
-
120 g de farine de blé
-
3 œufs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
907 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escale gourmande
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Foie gras de canard
72 godz.
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 min
Tuiles aux amandes
25 min
Gougères
40 min
Cannelés au jambon
13 godz.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Cannelés
13 godz. 45 min
Sablés au parmesan
1 godz.
Gougères au comté
45 min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min
Minicannelés au chorizo
12 godz.
Iles flottantes
1 godz.