Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate

Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate

4.5 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 550 g de pommes de terre coupées en morceaux (3-4 cm)
  • 4 darnes de cabillaud (120-200 g chacune)
    4 filets de poisson blanc
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 70 g de carotte coupée en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 40 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 300 g de tomates coupées en morceaux
  • 6 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 588.6 mg
Białko 45.1 g
Kalorie 1555.7 kJ / 371.8 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 31.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...