Urządzenia i Akcesoria
Bechamelsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porties
Składniki
-
boter25 g
-
meel25 g
-
melk330 g
-
zout1 - 2 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen (opcjonalnie)1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
91.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
493.6 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Chocoladesaus
Brak ocen
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Tomatensaus
40 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Béchamelsaus
15 min
Appelmoes
20 min
Aardappelpuree
45 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min