Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g appels, in stukken gesneden
- 20 g citroensap, naar smaak aanpassen
- 50 g suiker, naar smaak aanpassen
- 1 tl vanillesuiker, zelfgemaakt (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Rijstpudding
1 Std.
Bechamelsaus
15min
Aardbeienjam
1h 5min
Romige tomatensoep
25 Min
Tomatensaus
40 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Traditionele vruchtenjam
55min
200 g prei fruiten
20 min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min