Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g appels, in stukken gesneden
- 20 g citroensap, naar smaak aanpassen
- 50 g suiker, naar smaak aanpassen
- 1 tl vanillesuiker, zelfgemaakt (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 476 kJ / 114 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Aardappelpuree
45 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
Warme chocolademelk
10 Min
Chocolademousse
3h 20min