Urządzenia i Akcesoria
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)10 g
-
peren gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)4
-
citroen enkel het sap1
-
bruine suiker20 g
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
-
braambessen200 g
-
melk300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)200 g
-
kristalsuiker75 g
-
eierdooiers (medium)3
-
briochen oudbakken sneetjes8
-
rum1 el
-
boter50 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
3138 kJ /
750 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hemelse desserts
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Sinaasappel-currydressing
10 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Dracula bloed
Brak ocen
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Antioxidantenboost
10 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Havertaart
Brak ocen
Glutenvrij chocoladebrood
1 godz. 10 min
Marmercake
2 godz.
Appelcake
1 godz.