Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55min
Aardappel- en groentenpuree
40 分钟
Aardappelpuree
45 分钟
Salade van gehakte groenten
10min
Driegangen maaltijd voor twee
1小时 15 分钟
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1小时
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1小时
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 分钟
Rode bietensap
10min
Sangria
10min