Urządzenia i Akcesoria
Chocoladesaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 pot
Składniki
-
suiker250 g
-
vanillestokje in stukken gesneden½
-
water250 g
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Białko
23 g
Kalorie
5597 kJ /
1338 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
26.4 g
Węglowodany
268 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Paastuin
Brak ocen
Rijstpudding
1 godz.
Bechamelsaus
15 min
Gegrilde kaas met champignons
Brak ocen
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Koken van speltgraan
Brak ocen
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Bechamelsaus
15 min
Warme chocolademelk
10 min