Urządzenia i Akcesoria
Bechamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1672 mg
Białko
41 g
Kalorie
6332 kJ /
1511 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Pudding
15 min
200 g prei fruiten
20 min
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min
Klassieke sabayon
15 min
Bloemkool met kaas
55 min
Appelmoes
20 min
Béchamelsaus
15 min