Urządzenia i Akcesoria
Bechamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1672 mg
Białko
41 g
Kalorie
6332 kJ /
1511 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bechamelsaus
15 min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Groene pepersaus
20 min
Chocolade broodpudding
1 godz. 25 min
Soubisesaus
Brak ocen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Béchamelsaus
15 min
Appelmoes
20 min
Aardappelpuree
45 min
Bearnaisesaus
20 min
Chocolademousse
3 godz. 20 min