Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6332 kJ / 1511 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 103 g
- Tłuszcz nasycony
- 62 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1672 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolademousse
3h 20min
Pannenkoeken
1h 15min
Banketbakkersroom
15min
Mysterieuze soep
45min
Bloemkool met kaas
55min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Romige courgettensoep
25min
Pudding
15min
Gehaktballen in tomatensaus
3 Std. 40 Min
Appelmoes
20min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min