Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6332 kJ / 1511 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 106 g
- Tłuszcz
- 103 g
- Tłuszcz nasycony
- 62 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1672 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 Min
Aardappelpuree
45 Min
Broccolisoep
15 min
Pudding
15 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
200 g prei fruiten
20 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Bechamelsaus
15 min
Klassieke sabayon
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Banketbakkersroom
15 min
De wafels van de foor
3 godz.