Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g boter, in stukken
- 50 g water
- 1 el citroensap
- 3 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 227 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20 Min
Bearnaisesaus
15min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Hollandaisesaus
15min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Choronsaus
20 Min
Bechamelsaus
15min