Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 beker
Składniki
-
boter in stukken250 g
-
water50 g
-
citroensap1 el
-
eierdooiers3
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 beker
Białko
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tłuszcz
227 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bearnaisesaus
15 min
Bechamelsaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Eendenlever
33 godz.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Mayonaise
5 min
Bearnaisesaus
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min