Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 1 takje verse dragon, alleen de blaadjes
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)
- 200 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 192 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Mayonaise
5 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Basilicumpesto
10 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Hollandaisesaus
15 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Steak tartaar
30 Min
Choronsaus
20 Min
Groene pepersaus
20 Min