Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- 1 - 2 el tomatenpuree
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 103 g
- Tłuszcz nasycony
- 62 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1732 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Bechamelsaus
15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Bechamelsaus
15 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min