Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 - 80 g boter
- 500 - 1000 g melk
- 40 - 80 g bloem
- 1 - 2 el tomatenpuree
- ½ - 1 tl zout
- 2 - 4 snuifjes gemalen peper
- 2 - 4 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 103 g
- Tłuszcz nasycony
- 62 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1732 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bechamelsaus
15min
Pudding
15min
200 g prei fruiten
20min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Speculoospasta
10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 Std. 15 Min
Cheesecake
1h 30min
Soubisesaus
Ninguna valoración
Fruitige saladedressing
5min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min