Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g suiker
- 200 g pure chocolade, min. 50% cacao, in stukken gesneden
- 100 g room, min. 30% vet
- 4 eieren, gescheiden
- 1 snuifje zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Warme chocolademelk
10 dk
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Romige courgettensoep
25 min
Chocoladecake
40 Min
Klassieke sabayon
15min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Romige tomatensoep
25 min
Chocolade broodpudding
1h 25min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min