Urządzenia i Akcesoria
Béchamelsaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 pot
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1672 mg
Białko
41 g
Kalorie
6332 kJ /
1511 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Mout milkshake
10 min
Bechamelsaus
15 min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 godz.
Wit Brood
Brak ocen
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Bechamelsaus
15 min
Aardappelpuree
45 min