Urządzenia i Akcesoria
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
olive oil plus extra to fry4 ½ oz
-
water4 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)9 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)23 ½ oz
-
fine sea salt to taste1 ½ tsp
-
large eggs8
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
539.8 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1319.3 kJ /
315.3 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pico De Gallo
15 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Caesar Salad
30 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min