
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
yellow onions1 oz
-
garlic clove1
-
olive oil1 oz
-
salted butter1 oz
-
Arborio rice12 oz
-
white wine2 oz
-
vegetable stock paste2 - 3 tsp
-
fresh mushrooms sliced7 oz
-
water37 oz
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
521 kcal /
2179.9 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
76.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
257 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Kalamata Tapenade
5 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min