Mushroom Risotto
TM6 TM5

Mushroom Risotto

3.7 (191 ocen)

Składniki

  • 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 1 oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz yellow onions
  • 1 garlic clove
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz salted butter
  • 12 oz Arborio rice
  • 2 oz white wine
  • 2 - 3 tsp vegetable stock paste
    lub 1 vegetable stock cube
  • 7 oz fresh mushrooms, sliced
  • 37 oz water
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2179.9 kJ / 521 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
76.1 g
Tłuszcz
17.1 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
3.8 g
Sód
257 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy