Mushroom Risotto

Mushroom Risotto

3.6 210 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (approx. 1 in.)
    2 oz
  • dried porcini mushrooms
    1 oz
  • yellow onions
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    1 oz
  • salted butter
    1 oz
  • Arborio rice
    12 oz
  • white wine
    2 oz
  • vegetable stock paste
    2 - 3 tsp
    1 vegetable stock cube
  • fresh mushrooms sliced
    7 oz
  • water
    37 oz
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521 kcal / 2179.9 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 76.1 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 257 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...