Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
lub 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 76.1 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 257 mg
Alternatywne przepisy
Cream of Asparagus Soup
15 Min
Vegetable Soup
35 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Asparagus Cream Soup
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
French Onion Soup
1u. 10min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Leek and Potato Soup
40 Min