Prosciutto and Provolone Risotto
TM6 TM5

Prosciutto and Provolone Risotto

3.9 (30 ocen)

Składniki

  • 7 oz provolone cheese, cubed (1 in.)
  • 2 oz yellow onions
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 4 oz prosciutto, cut into pieces (1 in.)
    lub 4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)
  • 12 oz arborio rice
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp beef stock paste
  • 28 oz water
  • 1 packet/envelope saffron (approx. 15-20 threads or to taste)
  • 1 oz unsalted butter
  • ⅛ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp fresh ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2023 kJ / 483 kcal
Białko
16.49 g
Węglowodany
45.11 g
Tłuszcz
26.26 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy