
Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Provolone Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
483 kcal /
2023 kJ
Białko
16.49 g
Tłuszcz
26.26 g
Węglowodany
45.11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Quiche Lorraine
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min