Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Chicken Posole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise24 oz
-
salt1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Broth
-
salt½ tsp
-
dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed2
-
dried ancho chilies stems and seeds removed2
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed3
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
chicken stock32 oz
-
canned hominy drained and rinsed25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1705 mg
Białko
25 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tortilla Soup
25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Shredded Jerk Chicken
1 h 55 min
Mexican Lasagna
1 h 20 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Greek Rice
1 h 20 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 h 10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Maple Sweet Potato Quiche
2 h 10 min
Tinga de Pollo
40 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min