Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Chicken Posole
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise24 oz
-
salt1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper (opcjonalnie)¼ tsp
Broth
-
salt½ tsp
-
dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed2
-
dried ancho chilies stems and seeds removed2
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed3
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
chicken stock32 oz
-
canned hominy drained and rinsed25 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1705 mg
Białko
25 g
Kalorie
1372 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Margarita
10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Spiced Corn Salad
25 min
Pozole Verde
2 godz.
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Tortilla Soup
25 min