Urządzenia i Akcesoria
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
200 g feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
onions halved300 g
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
oil30 g
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
30 g brown sugarpiloncillo cut into pieces (see Tip)30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1853.8 mg
Białko
68.3 g
Kalorie
4834.8 kJ /
1155.5 kcal
Tłuszcz
45.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
125.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Carnitas
50 min
Tortilla Soup
25 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Fish Carnitas
20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo
40 min