Urządzenia i Akcesoria
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
200 g feta cheese, cut into piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
onions halved300 g
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
oil30 g
-
2 stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
30 g brown sugarpiloncillo cut into pieces (see Tip)30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1853.8 mg
Białko
68.3 g
Kalorie
4834.8 kJ /
1155.5 kcal
Tłuszcz
45.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
125.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tinga de Pollo
40min
Pozole Rojo
2h 5min
Carnitas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Horchata "Coconut Water"
5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Spinach and Artichoke Dip
20min