
Urządzenia i Akcesoria
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces200 g
-
onions halved300 g
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
oil30 g
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
chicken breast, skinless, boneless cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
piloncillo cut into pieces (see Tip)30 g
-
canned chipotle chillies (in adobo sauce)30 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1155.5 kcal /
4834.8 kJ
Białko
68.3 g
Tłuszcz
45.9 g
Węglowodany
125.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Sód
1853.8 mg