Scaloppine alla pizzaiola

Scaloppine alla pizzaiola

3.2 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio senz'anima
    3
  • di basilico fresco lavate ed asciugate
    9 - 11 foglie
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)
    900 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)
    1 ½ cucchiaio
  • di origano secco
    1 ½ cucchiaino
  • di sale
    3 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 226 kcal / 945 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...