
Urządzenia i Akcesoria
Scaloppine alla pizzaiola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio senz'anima3
-
di basilico fresco lavate ed asciugate9 - 11 foglie
-
di olio extravergine di oliva45 g
-
di fesa di vitello a fettine sottili (vedere consiglio)900 g
-
di passata di pomodoro300 g
-
di concentrato di pomodoro (opcjonalnie)1 ½ cucchiaio
-
di origano secco1 ½ cucchiaino
-
di sale3 cucchiaini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
226 kcal /
945 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
4.2 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Secondi di Carne
59 Przepisów
Włochy
Włochy