Scaloppine ai funghi

Scaloppine ai funghi

3.0 355 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di farina tipo 00
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
  • 200 g di funghi champignon freschi a fette
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34.1 g
Kalorie 1298 kJ / 310.2 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...