Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Białko
- 34.1 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 15.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Involtini di carne al Varoma
40min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Vitello alla pizzaiola
35 min
Pollo al limone
50 min
Petto di pollo e zucchine
50 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min