Scaloppine ai funghi
TM5 TM6

Scaloppine ai funghi

3.0 (299 ocen)

Składniki

  • 40 g di farina tipo 00
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
  • 200 g di funghi champignon freschi a fette
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1298 kJ / 310.2 kcal
Białko
34.1 g
Węglowodany
8.3 g
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy