Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
lub 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50 dk
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 godz. 30 min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Pollo alla cacciatora
50 dk
Spezzatino di maiale e salsiccia
1sa
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1sa
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Stufato di pollo e basilico
35 dk
Spezzatino di manzo e fagioli
1 godz. 30 min