Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
lub 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2134 kJ / 510 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.9 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Agnello in umido
1h 20min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h