Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 - 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di vitello, a fette sottili (circa 10 x 15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 30 - 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50 menit
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Polpette al sugo
45 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 menit
Arrosto di lonza con purè di patate
1j 30 menit
Involtini di vitello
35 Min
Scaloppine ai funghi
40 min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min