Pasta e patate con provola

Pasta e patate con provola

4.7 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 40 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 25 g di cipolla a pezzi
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di acqua
  • 2 pomodori ciliegino a metà
  • 200 g di patate pelate e a cubetti (1 cm circa)
  • ½ dado per brodo vegetale
  • 100 g di pasta mista
  • ½ cucchiaino di sale
  • Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
  • 6 fette di provola

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 502 kcal / 2100 kJ
Białko 21.9 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...