Pasta patate e speck

Pasta patate e speck

4.5 428 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di speck a cubetti
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
  • 350 g di pasta secca corta
  • sale a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 16.7 g
Kalorie 2050 kJ / 490 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 75.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...