Pasta patate e speck
TM5 TM31 TM6

Pasta patate e speck

4.5 (385 ocen)

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di speck a cubetti
  • 250 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
  • 350 g di pasta secca corta
  • sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2050 kJ / 490 kcal
Białko
16.7 g
Węglowodany
75.4 g
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy