Pasta patate e provola

Pasta patate e provola

4.4 463 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di scamorza a pezzi (2 cm)
    100 g
    100 g di provola, a pezzi (2 cm)
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • di patate pelate e a pezzi (circa 2 cm)
    500 g
  • di sale
    10 g
  • di pasta secca corta e mista (tempi di cottura uguali)
    350 g
  • di pepe nero in polvere
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 377 kcal / 1577 kJ
Białko 17.6 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 55.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...