Focaccia pugliese

Focaccia pugliese

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

  • 75 g di patate pelate e a pezzi (circa 2-3 cm)
  • 125 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • ½ cucchiaino zucchero
    ½ cucchiaino di malto di orzo
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 175 g di farina di forza (manitoba)
  • 75 g di farina di semola di grano duro
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 10 pomodorini ciliegia a metà
  • 1 pizzico di origano secco
  • ½ cucchiaio di sale grosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2005.8 mg
Białko 18.7 g
Kalorie 2519 kJ / 602.1 kcal
Tłuszcz 12.4 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 103.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...