
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia croccante
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Impasto
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di acqua350 g
-
di lievito di birra fresco15 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina tipo 00300 g
-
di farina di grano duro200 g
-
di farina di forza (manitoba)100 g
-
di sale2 cucchiaini
Terminare la preparazione
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di pomodori perino a fette400 g
-
spicchio di aglio a fettine1
-
di origano secco1 cucchiaio
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
445 kcal /
1862 kJ
Białko
12.3 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
78.9 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy