Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.5 286 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    300 g
  • di farina manitoba
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 1674 kcal / 7004 kJ
Białko 48.6 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 311.9 g
Błonnik 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...