Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Wartości odżywcze
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 7004 kJ / 1674 kcal
- Białko
- 48.6 g
- Węglowodany
- 311.9 g
- Tłuszcz
- 34.4 g
- Błonnik
- 18.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia caprese
3h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia pugliese
1h 10min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min