Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.4 300 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Białko 48.6 g
Kalorie 7004 kJ / 1674 kcal
Tłuszcz 34.4 g
Błonnik 18.3 g
Węglowodany 311.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...