Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana

4.9 13 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni

Składniki

  • 35 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
  • 500 g di latte
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata grattugiata
  • 30 g di burro
  • 125 g di semolino di grano
  • 1 tuorlo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 636.3 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 1622.6 kJ / 387.8 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...