Malfatti bergamaschi

Malfatti bergamaschi

4.3 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Malfatti
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    2 pizzico
  • di spinaci freschi in foglia
    600 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di burro
    90 g
  • di ricotta fresca
    200 g
  • uova
    3
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di farina tipo 00
    150 - 180 g
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
Terminare la preparazione
  • di burro sciolto
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 708 kcal / 2962 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 49.1 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...