Gnocchi di polenta

Gnocchi di polenta

4.8 130 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 600 g di polenta fredda, a pezzi
  • 220 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 40 g di burro morbido, a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 21.4 g
Kalorie 2205 kJ / 527 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 65.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...