Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino di grano duro
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Spätzle alla grigionese
Brak ocen
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Croccante alle arachidi
1h 30min
Gnocchi di patate
1h 30min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Risotto al parmigiano
25 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h