
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kiszonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
400 g kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
-
230 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
60 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
25 g oliwy z oliwek
-
1 ½ płaska łyżeczka cukru
-
3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
77.1 kcal /
322.4 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
9.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
448.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska