Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
75 - 100 g majonezu
-
¾ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g octu jabłkowego
-
15 g miodu
-
400 g białej kapusty bez twardych części, pokrojonej na 4 cm kawałki
-
120 g marchewki pokrojonej na 4 cm kawałki
-
70 - 80 g cebuli pokrojonej na 4 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
401.4 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
584.5 kJ /
139.7 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5 min
Surówka z młodej kapusty
20 min
Surówka z marchewki z chrzanem
5 min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka brokułowa całoroczna
10 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min