Torta de bacalhau

Torta de bacalhau

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 doses

Składniki

Recheio e cobertura
  • sobras de pão partido em pedaços
    65 g
  • coentros
    25 g
  • manteiga
    25 g
  • farinha
    60 g
  • leite
    450 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
Torta de bacalhau
  • cebola
    190 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite mais q.b. p/ regar
    40 g
  • bacalhau demolhado e desfiado bem espremido
    340 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
    750 g
  • água
    600 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 4456.7 mg
Białko 43.4 g
Kalorie 2002.9 kJ / 478.7 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 42.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...