
Urządzenia i Akcesoria
Filetes de peixe com legumes em papelote
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 doses
Składniki
-
azeite40 g
-
sal¾ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão (raspa e sumo)½ - 1
-
filetes de peixe branco (120-200 g cada)2
-
mistura de legumes (ex.: cenoura, curgete, aipo, nabo) cortados em pedaços120 g
-
salsa só as folhas3 pés de
-
água500 g
-
batata cortada às rodelas200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
446 kcal /
1866 kJ
Białko
36.2 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
1104.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia