Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
TM6 TM5 TM31

Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade

3.7 (31 ocen)

Składniki

  • 20 g salsa
  • 700 g bifes de atum fresco
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 ½ limão, só o sumo
  • 260 g feijão-frade cozido escorrido
  • 150 g cebola cortada em pedaços
  • 3 dentes de alho
  • 30 g azeite
  • 300 g tomate em pedaços
  • 50 g vinho branco

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1795 kJ / 429 kcal
Białko
50 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
17 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy