Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade

Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade

3.7 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 doses

Składniki

  • salsa
    20 g
  • bifes de atum fresco
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    1 ½
  • feijão-frade cozido escorrido
    260 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    30 g
  • tomate em pedaços
    300 g
  • vinho branco
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 429 kcal / 1795 kJ
Białko 50 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...