Peixe ao vapor com legumes e sopa

Peixe ao vapor com legumes e sopa

4.4 120 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • feijão-verde cortado em pedaços
    400 g
    400 g brócolos, cortado em pedaços
  • cenoura cortada longitudinalmente
    300 g
  • batata cortada em cubos
    600 g
  • postas de pescada
    800 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • curgete cortada em pedaços
    200 g
  • nabo cortado em pedaços
    100 g
  • abóbora cortada em pedaços
    200 g
  • dente de alho
    1
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    700 g
  • azeite
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 doses

Białko 46 g
Kalorie 0 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...