Pescada com batatas ao vapor

Pescada com batatas ao vapor

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 doses

Składniki

  • batata cortada em cubos
    1070 g
  • postas de pescada (120-200 g cada)
    8
  • sal
    3 c. chá de
  • cebola
    170 g
  • dentes de alho
    2
  • cenoura cortada em pedaços
    115 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    40 g
  • vinho branco
    60 g
  • tomate em pedaços
    500 g
  • água
    110 g
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 364 kcal / 1523.1 kJ
Białko 44.8 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 29.7 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 1019.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...