
Urządzenia i Akcesoria
Pescada com batatas ao vapor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 doses
Składniki
-
batata cortada em cubos1070 g
-
postas de pescada (120-200 g cada)8
-
sal3 c. chá de
-
cebola170 g
-
dentes de alho2
-
cenoura cortada em pedaços115 g
-
azeite mais q.b. p/ untar40 g
-
vinho branco60 g
-
tomate em pedaços500 g
-
água110 g
-
pimenta1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
364 kcal /
1523.1 kJ
Białko
44.8 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
1019.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ABC Da Bimby®
175 Przepisów
Portugalia
Portugalia