Pescada com legumes ao vapor
TM5 TM31 TM6

Pescada com legumes ao vapor

3.9 (33 oceny)

Składniki

  • 60 g azeite
  • 10 g salsa
  • 5 g gengibre
  • 1 dente de alho
  • 1 limão (raspa e sumo)
  • 600 g posta de pescada
  • 150 g couve chinesa cortada em pedaços grandes
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 5 g molho de soja
  • 1000 g água
  • 500 g batatinha nova cortada em quartos
  • 300 g feijão-verde descongelado cortado em juliana

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1960 kJ / 469 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy