Urządzenia i Akcesoria
Alheiras ao vapor com arroz de grelos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
arroz agulha250 g
-
grelos descongelados200 g
-
alheiras4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2076.5 mg
Białko
35 g
Kalorie
4316.9 kJ /
1031.8 kcal
Tłuszcz
73.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
2 em 1
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Massa guisada com carne
45 min
Arroz de tomate
30 min
Arroz de tamboril
40 min
Arroz de grelos
45 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Arroz de tamboril
35 min
Coelho à diplomata
50 min
Pescada cozida com cebolada de cogumelos
40 min
Bacalhau à Assis
25 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Bacalhau com todos
1 godz.
Arroz de polvo
1 godz. 15 min