Urządzenia i Akcesoria
Alheiras ao vapor com arroz de grelos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
dentes de alho2
-
azeite40 g
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
arroz agulha250 g
-
grelos descongelados200 g
-
alheiras4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
2076.5 mg
Białko
35 g
Kalorie
4316.9 kJ /
1031.8 kcal
Tłuszcz
73.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
24.2 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
2 em 1
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Arroz de pato
1 godz. 5 min
Arroz de cabidela
50 min
Massa guisada com carne
45 min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Arroz de marisco
45 min
Arroz de tomate
30 min
Coelho à diplomata
50 min
Roupa velha
25 min
Pescada com batatas ao vapor
40 min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
1 godz. 5 min
Bacalhau com todos
1 godz.