Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

4.9 30 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja

Składniki

  • 10 g cebuli pokrojonej na kawałki
  • 5 g koperku, świeżego tylko liście
  • 130 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • ¼ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 15 g majonezu (patrz wariant)
  • 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 5 g cukru

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 756.1 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 623.9 kJ / 149.1 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 9.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...