Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
40 g cebuli pokrojonej na kawałki
-
20 g koperku, świeżego tylko liście
-
500 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
1 łyżeczka soli
-
1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
-
50 g majonezu (patrz wariant)
-
20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
10 g cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
738.4 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
508.3 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Surówka z kapusty pekińskiej
5 min
Surówka z czerwonej kapusty
15 min
Surówka z marchewki i pora
15 min
Surówka z kiszonej kapusty
15 min
Surówka z surowego buraka
10 min
Surówka z kiszonych ogórków
15 min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15 min
Coleslaw z czerwonej kapusty
15 min
Surówka wielowarzywna
10 min
Coleslaw
15 min
Surówka z młodej kapusty
20 min