Urządzenia i Akcesoria
Crescentine modenesi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz.
36 pezzi
Składniki
-
150 g di acqua
-
180 g di latte
-
45 g di strutto
-
40 g olio extravergine di oliva
-
5 - 6 g di lievito di birra fresco
-
190 g farina tipo 0
-
380 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 ½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
116.1 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
312.2 kJ /
74.7 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tigelle
3 Std. 50 Min
Piadina romagnola
40 Min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6 Std.
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Piadina al miele
1 Std. 10 Min
Grissini di pane
4 Std.
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Gnocco emiliano
4 Std. 50 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Grissini torinesi
1 Std. 35 Min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min